Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това Събитие е минало.

ХІV Национален конгрес по педиатрия

27.09.2018 / 14:00 - 30.09.2018 / 14:00

През 2018 г. ще се проведе най-големия и значим научен форум на БПА – ХІV Национален конгрес по педиатрия. Предвижда се това да бъде най-мащабното досега издание – в конгреса ще се включат над 700 участника, сред които и международни представители. За първи път научната програма ще бъде разпределена в тематични модули, като след всеки модул се предвижда да има дискусия, по време на която специалистите да могат да обсъдят възникналите казуси и да предложат конкретни решения и да изготвят експертни становища. Предвиден е и специален панел за специалистите по здравни грижи. Новост ще бъде и участието на неправителствени организации, които в специална сесия заедно с медицинските специалисти ще имат възможност да дискутират ключови за детското здравеопазване проблеми, както и да обсъдят една от най-важните теми за комуникацията „лекар – родител – дете“. В рамките на конгреса ще стартира и обучителен курс за млади лекари.

По време на ХІV Национален конгрес по педиатрия ще бъде организирано специализирано изложение, на което компаниите ще могат да представят свои продукти, медикаменти, консумативи, медицинска апаратура и др. За първи път на нашите партньори ще бъде предоставена възможност да покажат и разкажат новости, свързани с техния  бранд, в специално предвидено за целта пространство, както и ще им бъдат предоставени опции за алтернативни и по-нестандартни презентации.

По време на подготовката и на самия конгрес ще бъдат използвани най-съвременните технологични средства и комуникационни канали.

Детайли

Начало:
27.09.2018 / 14:00
Край:
30.09.2018 / 14:00
Събитие Categories:
,
Уебсайт:
https://pediatria-bg.eu/

Организатор

БПА
Уебсайт:
https://pediatria-bg.eu/

Място

хотел „Рила“, Боровец
Боровец, България + Google Map