Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това Събитие е минало.

Български фармацевтични дни 2017

23.06.2017 / 20:00 - 25.06.2017 / 14:00

За 11 пореден път Български фармацевтични дни 2017 ще предоставят на фармацевтите и медицинските специалисти възможността да затвърдят контактите си, както и да създадат нови, да споделят опит и да дискутират най-важните и актуални теми от областта на фармацевтичната наука и практика.

Откриващата церемония на единадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в„Доходното здание“. Сградата представлява ценен архитектурен шедьовър, изграден по проект на виенския архитект Петер Паул Бранк, съчетаваща в себе си над 110 години история, изкуство и култура в сърцето на гр. Русе. Кулминацията на изисканата церемония ще бъде връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината.

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение ще бъдат разположени в зала „Булстрад арена“ гр. Русе.  Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители. По традиция Годишната гала-вечер на магистър-фармацевтите в България (вход с покани) ще се проведе на 24 юни вечерта в зала „Булстрад арена“.

В рамките на събитието се предвиждат общо  шест сателитни симпозиума, всеки с отделна акредитация и продължителност 45 мин. Не пропускайте да научите за новостите и тенденциите при някои продукти, с което да повишите професионалната си компетентност. Групите са ограничени до 60 души, като всеки участник може да присъства само на един сателитен симпозиум. Участието във втори се допуска само при наличието на свободни места.

 

Повече информация за събитието и форма за регистрация ще откриете тук:

http://events.bphu.bg/index.php?page=event&eid=24

Детайли

Начало:
23.06.2017 / 20:00
Край:
25.06.2017 / 14:00
Събитие Categories:
,
Събитие Тагове:
, ,

Организатор

Български фармацевтичен съюз
Телефон:
+359 700 17 881
Email:
office@bphu.bg
Уебсайт:
www.bphu.bg

Място

Булстрад Арена
Бул. „Липник“ 3
Русе, България
+ Google Map