Условия за ползване

Добре дошли в сайта на „Практическа педиатрия“! Благодарим за доверието!

Съдържание

Съдържанието на сайта е предназначено за медицински специалисти и има за цел да предостави възможно най-изчерпателна и актуална информация, свързана със здравето на детето.

Статиите и материалите, публикувани в сайта, както и архивните броеве на списание „Практическа педиатрия“ представляват сериозни научни публикации, предназначени само за медицински специалисти (научни работници, лекари, фармацевти, специализанти, студенти по медицина и фармация и други лица, занимаващи се с практическа, управленска или научна дейност в областта на медицината). Информацията не е предназначена и не следва да се ползва под каквато и да е форма от лица, които не влизат в кръга от професионалисти, посочени по горе. Информацията не може да служи като основа за консултативна и диагностична дейност, за вземане на решения или предприемане на действия или бездействия, свързани със здравето на пациентите. Информацията не представлява съвет за начина на лечение на дадено заболяване, нито предложение да се купуват или предписват определен вид лекарствени продукти.

Поверителност

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас.

Издателят не събира лични данни за посетителите на сайта извън технологично необходимата идентификационната информация, която сайтовете автоматично събират, докато сте в тях. Издателят не използва и няма да използва, предоставя, продава или дава под наем каквато и да било част от тази автоматично събирана технологична информация при никакви обстоятелства и на никаква цена.
С приемането на настоящите общи условия посетителите и потребителите на сайтовете на издателя изразяват съгласието си за използване на тази технологично необходимата идентификационна информация, която сайтовете автоматично събират.

Други

Всички текстови, снимкови и видео материали, публикувани в сайта, са или собственост на “Салвис АД”, или предоставени за ползване единствено за нуждите на сайта „Практическа педиатрия“. Използването на публикуваните материали може да стане само след изричното съгласие на издателя, посочване на източника и добавяне на линк към сайта.

Издателят има право да променя дизайна и услугите, които предоставя, без предварително да известява потребителите за това, както и да ограничи достъпа до определена информация за група потребители., застрашаване на живота или здравето на обществото и потребителите на сайтовете.

Издателят има правото да отдава с цел продажба в сайтовете си пространство на рекламодатели.

Потребителят има право безплатно да ползва услугите, предоставени от сайта за нетърговски цели.

Издателят не носи отговорност за вреди, получени вследствие на публикувана информация, както и за тълкуването на публикуваните материали или достоверността и ефикасността на рекламните материали. Отговорност за съдържанието на рекламните материали носят само и единствено рекламодателите!